OPLEVELSER & TRADITIONER

Et børneliv på Gustavsminde byder på mange store oplevelser. Både i hverdagen og i forbindelse med en masse af de faste traditioner vi har på gården. Herunder kan du se en video, der viser hvordan en dag på Gustavsminde kan se ud, og længere nede kan du se en lang række af de traditioner og oplevelser der venter på Gustavsminde.

KOLONI

SENSOMMERFEST

GÆSTE- BEDSTE DAG

På gæste-bedste dagen mødes alle bedsteforældre og gæster til fælles morgenmad. Frokosten medbringes af de besøgende i form af en madkurv til sig selv og det barn de besøger.
En hyggelig dag, hvor børnene fungerer som stolte rundvisere på de 4 tønder land.

JULEHYGGE MED VÆRKSTEDER PÅ GÅRDEN

Sidst i november eller først i december holder vi julehygge. En rigtig hyggelig eftermiddag, med forskellige værksteder rundt på gården, og hvor vi byder på æbleskiver i caféen i hytten. Vi inviterer også til dans om juletræet i laden denne eftermiddag. Alle er velkomne, så de også kan opleve Gustavsminde.

ARBEJDSDAG

ÆBLEUGE

CIRKUSUGE

Hvert år i slutningen af august, afholder vi cirkusuge. I denne uge har vi fokus på cirkus,  og laver forskellige aktiviter. I 5 dage rykker “Cirkus-Jens” ind med sit telt, og vi øver os i forskellige cirkuskunster.